Sådan kan du nemt opfriske din have

Hvis du har en have, er du sikkert interesseret i, at den skal se flot og velholdt ud. Men efter en sommer, hvor den nok mest har stået på solbadning fremfor havearbejde, ser din have muligvis ikke så velholdt ud. Dog kan du forholdsvis nemt opfriske din have, når den trænger.

Pynt op med granitskærver

Hvis du er ude efter at få skabt et nyt look i din have, kan det være en god idé f.eks. at pynte op med granitskærver. Granitskærver kan ikke bare bruges til den klassiske indkørsel. De kan også bruges til at lave gangstier rundt i haven og til dine bede. De kan være med til at give dit hjem et mere eksklusivt og unikt look. Hvis du dækker dine bede med granitskæver, så jorden ikke kan ses, vil det give et mere sammenhængende og gennemført look til haven. Granitskærver kan findes online.

Almindelig oprydning

Nogle gange skal der faktisk ikke meget andet til end en simpel oprydning. Hvis din have er begyndt at rode med haveredskaber, børnenes legetøj, blade og ukrudt over det hele, så få det fjernet. Hvis du rydder alle overflødige ting væk samt fjerner ukrudt, er du allerede nået et godt stykke. Det gør det også nemmere at fornemme, hvor der er brug for en kærlig hånd i haven.

Nye krukker og blomster

Hvis du gerne vil opfriske din have, er det godt at få noget nyt ind. Du kunne f.eks. tage på en shoppetur efter nye fine krukker med dertilhørende blomster, du kan plante deri. Krukkerne kan pynte rigtig fint på både jeres terrasse eller ved husets facade. Du kan også altid købe blomster til at lave et nyt bed i haven. Et nyt bed vil med sikkerhed skabe noget forandring og give nyt liv. Hvis ikke du har nogle bede i forvejen, vil det pynte på en tom græsplæne.