Derfor kan e-cigaretten hjælpe dig til rygestop

Rigtig mange rygere, der ønsker at stoppe, skifter de almindelige tobakscigaretter ud med e-cigaretter. Og det er der mange gode grunde til. Ud over at e-cigaretterne er billigere og sundere end normale cigaretter, behøver du med de elektriske cigaretter ikke at gå på kompromis med din rygeoplevelse. For med en e-cigaret får du stadig følelsen af at ryge – bare uden al tobaksrøgen og de farlige giftstoffer. Det bliver derfor meget nemmere at lade de almindelige tobakscigaretter ligge. 

Ryg på en helt ny måde

Rigtig mange har svært ved at stoppe med at ryge, fordi de mangler hyggen og det sociale aspekt ved cigaretterne. Dette mister du ikke ved e-cigaretter. Med en e-cigaret får du nemlig både nikotinen samt følelsen af at indånde og puste noget ud. Den følelse du kender og nyder fra den almindelige cigaret.

Når du suger i en e-cigaret opvarmes noget bomuld, der ligger nede i ”tanken”. Den opvarmede bomuld suger væsken i tanken til sig. Efterfølgende bliver det vædede bomuld opvarmet, hvilket får væsken til at fordampe og blive til velsmagende dampskyer. Med en e-cigaret udånder du altså damp i stedet for røg. Dampen med nikotin sikrer dig den fulde rygeoplevelse, og at du stadig kan nyde en cigaret sammen med venner, familie eller alene efter en stresset arbejdsdag. Og så lugter damprøgen ikke!

Bestem selv hvor meget damp

Væsken i e-cigaretterns tank består af nikotin, Propylene Glycol og Vegetabilsk Glycerin. Det er i høj grad den vegetabilske glycerin, der bidrager til en stor dampproduktion. Så hvis du ønsker store og fyldige dampskyer, bør du vælge en e-cigaret med et større indhold af Vegetabilsk Glycerin. For at få den fulde rygeoplevelse kan du med fordel vælge en tank, der hurtigt varmes op, da disse leverer stor dampproduktion og giver dig den bedste dampoplevelse. Som regel kan du ved disse tanke selv justere luftmængden, så du kan tilpasse gennemstrømningen og damproduktionen perfekt til dit behov.