Mode: Sådan finder du din nye jakke

Vejret er ved at skifte, og koldere tider er på vej. Er du forberedt på det kolde, våde og blæsende efterårsvejr, vi normalvis får i Danmark? Det kan være en god idé allerede nu at forberede garderoben på det omskiftelige vejr, så du ikke kommer til at fryse, når sommeren er helt slut. En god jakke er essentiel i efteråret og om vinteren. Her får du nogle gode råd til, hvordan du finder din nye jakke til den kommende sæson med koldere vejr.

 

Undersøg moden og bliv inspireret

Moden skifter fra år til år, og det er en god idé at undersøge, hvad der er moderne i år, og hvad der hører forrige år til. Stil er meget individuelt, og Danmark er heldigvis et meget mangfoldigt land, så der er plads til alle slags tøjsmage. Men hvis man mangler inspiration, kan man følge modeblogs og se, hvad der er ekstra fremhævet netop i år. Eksempelvis har Boheme tøj en speciel plads i mange menneskers hjerter, og det er noget, man aldrig går helt galt i byen med.

 

Tænk praktisk og køb kvalitet

En jakke til efteråret og vinteren skal gerne være mere praktisk, end en sommerjakke. Vejret kan hurtigt slå om i Danmark, så hvad der starter som en solskinsdag kan hurtigt blive til en blæsende regnvejrsdag, og det er ikke sjovt, hvis man har en tynd jakke på, der ikke tåler vand. Det er en god idé at tænke praktisk, når man går på udkig efter en ny jakke, så den både er flot, moderne og vind- og vandafvisende. Derudover kan det godt betale sig at gå efter kvalitetsjakker, der holder i flere sæsoner. Billige jakker har det med at gå let i stykker, hvorimod jakker, der koster lidt mere, også ofte holder bedre, da de er lavet i bedre kvalitet og stærkere materiale.